Magazinul online lentile-contact.com

Bun venit pe Lentile-contact.com!

Lentile-contact.com este un magazin cu vanzare on-line a lentilelor de contact, solutiilor de intretinere, picaturi si lacrimi artificiale, cu reduceri de pret semnificative, fata de modul traditional de a cumpara din opticile specializate.

Magazinul virtual este solutia potrivita pentru a face cumparaturile in liniste, fara pierdere de timp si la un pret avantajos.

Cum cumpar?

1. Comenzi online

Pentru a putea efectua o comanda on-line este necesar sa va creati un cont de utilizator pe site-ul nostru, apasand butonul "Cont nou", introducand datele: nume, prenume, adresa e-mail, nr.telefon.

Ulterior, veti putea trece la urmatorul pas al comenzii, doar accesand contul dumneavoastra, introducand adresa de e-mail si parola. Pentru aceasta, accesati butonul "Autentificare".

Alegeti produsul dorit, adaugati-l in cosul dumneavoastra de cumparaturi, accesand butonul "Adauga in cos". Puteti adauga oricate produse doriti. De asemenea, puteti elimina sau adauga produse in cos, in orice moment, pana la finalizarea comenzii.

Verificati componenta si valoarea comenzii, corectitudinea datelor introduse si treceti la urmatoarea etapa , apasand butonul "Pasul Urmator". Pentru a va livra produsele comandate va rugam sa completati campurile cu adresa unde se va livra coletul iar in cazul in care aceasta nu este identica cu adresa de facturare, sa le inregistrati pe fiecare in parte. De asemenea, trebuie sa selectati si modalitatea de plata pe care o agreati, stiind faptul ca taxele de transport si timpii de livrare difera in functie de varianta aleasa. Este foarte important ca datele pe care le introduceti sa fie corecte pentru a livra produsele comandate in bune conditii. Inainte de a trimite comanda dumneavoastra, va solicitam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de livrare si sa “semnati “ contractul de vanzare la distanta. Ultimul pas pe care il mai aveti de facut este sa apasati pe butonul "Trimite comanda".

In cel mai scurt timp un consultant va lua legatura cu dumneavoastra pentru a confirma comanda sau veti primi un e-mail pentru confirmarea comenzii. Va vom trimite un alt e-mail cu detaliile de transport si livrare.

Preturile produselor contin TVA, insa nu contin taxele de transport si comisioanele bancii (pentru plata cu OP).

Retineti!

Odata cu plasarea de comenzi on-line de lentile de contact, confirmati faptul ca aveti o prescriptie de la un specialist (medic oftalmolog sau optometrist), ca acea prescriptie este inca valabila.

Raspunderea pentru plasarea unei comenzi si veridicitatea datelor personale introduse va revin in totalitate.

2. Comenzi telefonice

Lansarea unei comenzi telefonice se face precizand operatorului lentile-contact.com tipul si cantitatea produselor dorite (tinand cont de cantitatea minima impusa afisata pe site),datele personale pe care se factureaza comanda, numarul de telefon si adresa de livrare precum si modalitatea de plata. De retinut, nu se accepta retur pentru aceste comenzi!

3. Comenzi fax

Comenzile trimise prin fax trebuie sa cuprinda: produsele dorite si cantitatea lor, numele si prenumele cumparatorului, codul numeric personal, numarul de telefon si fax unde puteti fi contactat, adresa de livrare precum si modalitatea de plata. Dupa prelucrarea comenzii dumneavoastra veti primi o confirmare la numarul de fax precizat.

4. Comenzi e-mail

Se primesc pe adresa contact@lentile-contact.com, cumparatorul precizand produsele si cantitatea pe care doreste sa le achizitioneze, numele si prenumele, codul numeric personal, adresa de livrare si modalitatea de plata. Un operator lentile-contact.com va confirma in scurt timp comanda dumneavoastra prin e-mail.