Politica de confidențialitate

Noi, lentile-contact.com, protejam si respectam confidentialitatea datelor dumneavoastra.Va rugam sa cititi cu atentie urmatoarele, pentru a intelege punctul nostru de vedere si al practicilor cu privire la datele dumneavoastra personale si cum le vom trata.

In concordanta cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, cat si potrivit Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, lentile-contact.com are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati dumneavoastra, ale unui membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

S.C. OPTISERV SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 207768 / 04.08.2011.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru emiterea aferenta facturii produselor comandate. Refuzul dumneavoastra de a furniza datele solicitate, determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai dumneavoastra, prin factura. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail contact@lentile-contact.com.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

SOLICITAREA DE INFORMATII

Informatiile pe care ti le solicitam sunt urmatoarele:

 • informatii furnizate in momentul inregistrarii pe site-ul lentile-contact.com
 • alte informatii in cazul sesizarilor cu privire la utilizarea site-ului
 • in cazul unui contact telefonic, acesta poate fi inregistrat
 • informatii primite in urma sondajelor de opinie
 • detalii cu privire la tranzactiile efectuate prin intermediul site-ului lentile-contact.com si cu privire la indeplinirea in conditii optime a comenzilor dumneavoastra
 • detalii cu privire la vizitele dumneavoastra pe site-ul nostru, date de comunicare si localizare, daca acestea sunt necesare facturarii comenzilor dumneavoastra

ADRESA IP

 • putem colecta informatii despre PC-ul dumneavoastra, inclusiv localizarea adresei IP, a sistemului de operare si tipul de browser, pentru administrarea sistemului. Acestea sunt date statistice cu privire la actiunile de navigare ale utilizatorilor.
 • putem folosi un fisier "cookie" pentru a ne permite sa va recunoastem atunci cand reveniti pe site.

STOCAREA DATELOR PERSONALE

 • toate informatiile furnizate de dumneavoastra sunt stocate in siguranta
 • orice operatiuni de plata vor fi criptate
 • in cazul in care v-am alocat (sau ati primit datorita solicitarii dumneavoastra) o parola care va permite sa accesati anumite pagini ale site-ului, sunteti responsabil pentru pastrarea acestei parole ca fiind confidentiale.

Din nefericire, transmiterea informatiilor via Internet nu este complet sigura. Desi vom face tot posibilul pentru a va proteja datele personale, nu putem garanta securitatea datelor transmise catre site-ul lentile-contact.com, orice furnizare de informatii este pe propriul risc.Odata ce am primit informatiile dumneavoastra, vom utiliza proceduri stricte si caracteristici de securitate pentru a incerca sa prevenim accesul neautorizat.

UTILIZAREA INFORMATIILOR

Folosim informatiile in urmatoarele scopuri:

 • pentru a ne asigura ca informatiile din site-ul lentile-contact.com sunt prezentate in modul cel mai eficient pentru utilizare
 • pentru a va oferi produsele sau serviciile pe care le solicitati
 • pentru a indeplini obligatiile care decurg din orice contract incheiat intre parti
 • pentru a va informa cu privire la diverse modificari ulterioare

Exceptand situatiile de mai sus, nu vom folosi datele dumneavoastra pentru a va oferi informatii cu privire la orice bunuri si servicii pe care nu le-ati solicitat in mod express si nici nu vom furniza informatii despre dumneavoastra unei terte parti in scopuri de marketing.

Daca sunteti clientul lentile-contact.com, va putem contacta prin mijloace electronice ( e-mail sau SMS) cu informatii despre produse sau servicii similare cu cele care au facut obiectul unei vanzari anterioare catre dumneavoastra.

DIVULGAREA INFORMATIILOR

Putem dezvalui informatiile dumneavoastra personale strict in interes de servici, in cadrul membrilor site-ului lentile-contact.com.

Putem dezvalui informatiile dumneavoastra personale catre terte parti astfel:

 • in cazul in care vom vinde sau cumpara orice tip de afaceri sau active, caz in care putem divulga datele dumneavoastra personale catre vanzator sau potential cumparator de afaceri sau active.
 • daca lentile-contact.com sau in mod substantial toate din activele sale sunt achizitionate de catre o terta parte, caz in care toate datele personale detinute de acesta cu privire la clientii sai vor fi transferate
 • daca avem obligatia de a divulga datele dumneavoastra personale in scopul de a pune in aplicare Termeni & Conditii de utilizare sau Termeni & Conditii de livrare si alte acorduri; sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranta site-ului lentile-contact.com. Aceasta include schimbul de informatii cu alte companii si organizatii pentru scopuri de protectie impotriva fraudei si de reducere a riscului de credit.

DREPTURILE CUMPARATORULUI

Aveti dreptul sa solicitati sa nu prelucram datele dumneavoastra personale pentru scopuri de marketing intern, mentionate in rubrica UTILIZAREA INFORMATIILOR. Va vom informa in prealabil intentia de a utiliza datele dumneavoastra in astfel de scopuri.

Site-ul lentile-contact.com poate, din cand in cand, contine link-uri catre si de la site-urile noastre partenere, agentii de publicitate, afiliati. Daca accesati oricare din aceste site-uri web, va rugam sa retineti ca aceste site-uri au propriile lor politici de confidentialitate si ca lentile-contact.com nu-si asuma nici o reponsabilitate sau raspundere pentru aceste politici.Va rugam sa verificati aceste politici inainte de a trimite orice date cu caracter personal la aceste site-uri web.

ACCES LA INFORMATIE

Lentile-contact.com ofera utilizatorilor acces catre datele personale de identificare, gratuit, in termen de 30 de zile de la solicitarea acestuia.Daca accesul la datele personale nu poate avea loc, din motive obiective sau nu are loc in termenul prevazut, lentile-contact.com se angajeaza sa informeze utilizatorul respectiv in consecinta. Pentru a solicita accesul la datele personale, este necesar un e-mail catre lentile-contact.com.

MODIFICARI LEGATE DE SECURITATEA DATELOR

Orice modificari apar in politica de confidentialitate lentile-contact.com vor fi postate pe aceasta pagina.

CONTACT

Intrebari sau comentarii cu privire la Securitatea Datelor sunt binevenite si le asteptam pe pagina Contact sau e-mail pe contact@lentile-contact.com.