Termene și condiții de utilizare

1. TERMENI DE UTILIZARE AI WEBSITE-ULUI

Aceasta pagina, va informeaza cu privire la termenii de utilizare ai site-ului lentile-contact.com, indifierent daca sunteti ulitizator sau doar vizitator. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni de utilizare, inainte de a incepe sa utilizati site-ul.Utilizarea site-ului lentile-contact.com, indica faptul ca sunteti de acord cu acesti termeni de utilizare si ca ii veti respecta. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare, va rugam sa nu accesati acest site!

2. INFORMATII DESPRE SITE

Site-ul lentile-contact.com se afla sub administrarea SC OPTISERV SRL, inregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J08/1438/2002, Cod Identificare Fiscală: RO14969810, Capital Social 200 RON, înregistrată la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) cu nr.207768 / 04.08.2011, cu Aviz de funcționare Nr. 3511/05.07.2011 pentru import, comercializare si depozitare de dispozitive medicale oftalmologice si optice.

3. ACCES SITE

Accesul la acest site este permis pe o perioada nedeterminata si ne rezervam dreptul de a retrage sau modifica serviciile pe care le ofera site-ul fara preaviz. Nu suntem raspunzatori pentru momentele sau motivele in care site-ul nu este disponibil.

Se poate intampla uneori, sa restrictionam accesul la anumite parti ale site-ului sau intreg site-ul, pentru utilizatorii inregistrati.

Daca ati ales sau daca este prevazuta, o parola/user de utilizator, ca facand parte din procedurile de securitate ale site-ului, aceste informatii trebuiesc tratate ca fiind confidentiale si nu trebuiesc divulgate unei terte parti. Avem dreptul de a anula orice parola/user de utilizator, aleasa de dumneavoastra sau alocata de catre lentile-contact.com, in orice moment, daca, in opinia noastra, nu ati reusit sa va conformati cu oricare dintre prevederile acestor termeni de utilizare.

Responsabilitatea accesarii site-ului lentile-contact.com va revine in totalitate.Sunteti, de asemenea, responsabil ca toate persoanele care acceseaza site-ul nostru prin conexiunea dumneavoastra la Internet sa cunoasca termenii de utilizare si sa fie de acord cu ei.

4. UTILIZARE INTERZISA

Puteti utiliza site-ul numai in scopuri legale. Nu puteti folosi site-ul :

 • in orice mod care incalca legea
 • in scopuri frauduloase
 • pentru a transmite, cu buna stiinta, date care contin virusi sau alte programe daunatoare, concepute sa afecteze negativ functionarea oricarui calculator sau hardware.

5. MODIFICARI SITE

Avem dreptul de a actualiza si modifica site-ul ori de cate ori este nevoie, fara a va aviza in prealabil. In cazul in care este necesar, putem suspenda accesul la site pentru o perioada nedeterminata.

6. ASUMAREA RASPUNDERII

Materialele afisate pe site-ul lentile-contact.com sunt furnizate fara conditii si garantii cu privire la exactitatea acestora.

7. INFORMATII LEGATE DE VIZITATORII SITE-ULUI

Procesarea informatiilor dumneavoastre personale se face in conformitate cu Politica de Securitate a Datelor. Prin utilizarea site-ului lentile-contact.com, confirmati ca sunteti de acord cu astfel de proceduri si garantati ca toate informatiile furnizate de dumneavoastra sunt corecte.

8. TRANZACTIILE INCHEIATE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI lentile-contact.com

Conditiile contractelor incheiate ca urmare a cumpararii de produse de pe acest site sunt prevazute la rubrica Termeni & conditii de livrare.

9. VIRUSI, HACKING SI ALTE INFRACTIUNI

Nu este admis accesul la site-ul lentile-contact.com pentru introducerea cu buna stiinta de virusi sau alte informatii care sa ii dauneze.

Este interzis accesul neautorizat la informatii, server, baze date ale site-ului lentile-contact.com.

Vom raporta orice astfel de infractiune organelor competente si vom coopera cu acestia prin dezvaluirea de informatii personale pe care le detinem. In cazul unei astfel de utilizari, accesul dumneavoastra la site va inceta imediat.

10. LINK-URI CATRE SITE-UL lentile-contact.com

Aveti dreptul de a face trimitere la site-ul lentile-contact.com, catre pagina pricipala, cu conditia ca acest lucru sa se faca in mod corect si legal si sa nu afecteze reputatia site-ului si fara sa sugereze vreo forma de asociere sau aprobare daca aceasta nu exista.

11. LINK-URI DE LA SITE-UL lentile-contact.com

In cazul in care site-ul lentile-contact.com contine link-uri catre alte site-uri, aceste link-uri sunt furnizate doar informativ. Nu avem nici un control asupra continutului acestor site-uri si nu raspundem pentru nici o pierdere sau dauna cauzata din utilizarea respectivelor site-uri. Politica de confidentialitate poate sa difere de cea a lentile-contact.com. Toate datele furnizate de catre utilizatori catre oricare din aceste site-uri cad sub incidenta politicii de confidentialitate a respectivului site. NU se aplica in nici un caz politica de confidentialitate lentile-contact.com. De aceea, lentile-contact.com recomanda citirea cu atentie a politicii de confidentialitate pentru fiecare site vizitat de utilizatorii sai.

12. STANDARDE DE CONTINUT

Aceste standarde de continut se aplica la toate materialele pe care le incarcati pe site-ul lentile-contact.com.Acestea trebuie sa fie conforme cu urmatoarele standarde:

 • sa fie exacte
 • sa fie adevarate
 • in conformitate cu legislatia romana si din orice tara unde sunt postate

Materiale interzise:

 • cu continut obscen, ofensiv
 • promovarea de materiale cu continut sexual
 • materiale care promoveaza violenta
 • materiale care promoveaza discriminarea rasiala, intre sexe, religie, nationalitate, handicap, orientare sexuala sau varsta
 • care incalca drepturile de autor
 • materiale ce pot induce in eroare
 • materiale ce promoveaza o activitate ilegala
 • materiale ce au rol de amenintare, invadeaza intimitatea altei persoane, provoaca inconveniente
 • susceptibile de a hartui, stanjeni sau alarma orice alta persoana

13. CONTACT

Daca aveti nelamuriri cu privire la materialele care apar pe site-ul lentile-contact.com, va rugam sa accesati rubrica Contact sau adresa de e-mail contact@lentile-contact.com.

Multumim pentru vizita dumneavoastra pe site-ul lentile-contact.com!